Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la Yemekteyi yine evlere konuk oluyor. Programı için geri sayım başalrken programın müdavimleri Zuhal Topal ne zaman başlıyor 2021? Zuhal Topal hangi kanalda yayınlanacak? sorularına yanıt arıyor.

En son Fox TV'de program yapan Zuhal Topal, TV8'e transfer oldu. Kanalın patronu Ilıcalı ile birlikte sosyal medyadan paylaşım yapan Zuhal Topal'ın sevenleri biran önce programın başlamasını istiyor. 

ZUHAL TOPAL'IN PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak. Zuhal Topal'ın yeni programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

ZUHAL TOPAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Zuhal Topal 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Türk program sunucusu ve dizi oyuncusudur.

Zuhal Topal Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 12 senedir şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır. Aslen İstanbulludur.2003-2006 yılları arasında yayımlanan Sihirli Annem dizisindeki "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. Atv'de yayımlanan Selena adlı dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam dizisinde birkaç bölümde oynamıştır. Sonrasında ise Zuhal Topal'la İzdivaç adında bir evlilik programı sunmuştur. Kanal D'de yayımlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır. 2011-2013 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan ve 91 bölüm süren Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur.

2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya TV Ödülleri'nde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu Ödülü"nün sahibi olmuştur. Son olarak 2018-2021 yılları arasında FOX'ta yayımlanan "Zuhal Topal'la Sofrada" isimli yemek yarışmasını sundu. Yarışma 625. bölümü ile ekranlara veda etti. Yine 2021'de TV8'de yemek programı olan "Yemekteyiz" programının sunuculuğunu üstlendi ve program "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" olarak yayınlanmaya başlandı.

Editör: Haber Merkezi