Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 8 Kasım - 12 Kasım yarışmacıları belli oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında yeni haftada 15 bin lira kazanmak için yarışmacılar kozlarını paylaşacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı her anı çekişmeli anlara sahne olacak. İşte yemekteyiz programı puan durumu bilgisi...

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 8 KASIM PUAN DURUMU BELLİ Mİ?

Berkay Demirci 4

Sara Kamal Shahsavar 4

Tanju Yıldız 3

Dilara Arıkanlı 6

Zuhal Topal 5

TOPLAM: 22

Zuhal Topal’la yemekteyiz

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ AYLİN MENÜSÜ

Bu haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olarak Fransa'dan geldiğini söyleyen Aylin, 2 hafta sonra eşi ile tanıştığını ve ilk etapta kendisini beğenmediğini anlattı. Televizyonun bozulmasından sonra eşine konuşma bahanesi ile mesaj attığını ve ardından görüşmenin başladığını dile getirdi. Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. 

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ YENİ HAFTA YARIŞMACILARI KİMLER

Aylin Açıkgöz: Fransız menüsü ile herkesi şaşırtacak. 4 senedir Türkiye'de yaşıyor. Aslen Elbistanlı.
Berkay Demirci: Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Berkay işletmecilik ve Youtuberlık yapıyor. Yayınlarında ünlü konukları ağırlıyor.
Sara: Makyaj, protez tırnak ve cilt bakım işi ile uğraşıyor. İranlı.
Dilara Arıkanlı: Sosyal medyada adından söz ettiren güzel yarışmacı aşk hakkındaki olumlu ve iyimser mesajlarla binlerce kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor.
Tanju Okan Yılmaz: Kastamonulu. Galatasaray taraftar. 33 yaşında. 1 çocuk sahibi.

YEMEKTEYİZ AYLİN KAÇ PUAN ALDI?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Aylin'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

Editör: Haber Merkezi