Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında hafta birincisi için bekleyiş sona erdi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta iki kişi birinci seçildi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta birincisi kim oldu? programı takip edenler tarafından merak ediliyor. TV 8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 15 bin TL'yi iki isim birden aldı. İşte detaylar...

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Bir haftalık maraton sona erdi ve Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği yarışmada cuma günü verilen puanlar tek tek açıklandı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta iki yarışmacı birinci seçildi. Zuhal Topal'dan ve yarışmacılardan toplamda 17 puan alan Canan Hanım haftanın beşincisi oldu. Bu hafta toplamda 22 puan alan Aylin Hanım haftayı 4. olarak tamamladı.

Haftanın üçüncüsü ise Sara Hanım oldu. Sara Hanım Zuhal Topal'da 6, diğer yarışmacılardan ise 17 puan aldı. Haftanın birincisi ise Tanju Bey ve Berkay Bey seçildi. Berkay Bey 19 puan yarışmacılardan, 5 puan da Zuhal Topal'dan alırken; Tanju Bey ise Zuhal Topal'dan 6 yarışmacılardan ise 18 puan topladı. Böylece iki yarışmacı 15 bin TL'lik büyük ödüle kavuştu.

yemekteyiz

Haftanın birincisi ise Tanju Bey ve Berkay Bey seçildi. Berkay Bey 19 puan yarışmacılardan, 5 puan da Zuhal Topal'dan alırken; Tanju Bey ise Zuhal Topal'dan 6 yarışmacılardan ise 18 puan topladı. Böylece iki yarışmacı 15 bin TL'lik büyük ödüle kavuştu.

Editör: Haber Merkezi