Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Aralık puan durumu belli oldu. TV 8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de büyük ödül ise cuma günü 15 bin TL oluyor. Peki 22 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu belli mi? Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu haberimizde yerini aldı.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 22 ARALIK PUAN DURUMU NASIL? 

YARIŞMACI ARAS SEZER PEKEL’İN PUANLARI 

Cemile Ata: 5
Melek Seray Dil: 9
Mesut Özer: 6
Gizem Kapıcı: 6
Zuhal Topal: 8

TOPLAM: 34

zuhal topalla yemekteyiz

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ ARAS SEZER PEKEL KİMDİR? 

Aras Sezer Pekel; 1997 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Aslen Diyarbakırlı olan Aras Sezer Pekel, 2021 yılı itibari ile 24 yaşındadır. Sivil Hava işletmeciliği bölümünde mezun olan Aras, üç üniversite bitirmiştir. Freelance olarak modellik yapan Aras, E-Ticaret ile ilgilenmektedir. İstanbul Kartal da ikamet etmektedir.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ HAKKINDA

Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacımızın evine konuk oluyoruz. Onlar yemek yaparken, Zuhal Topal'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 15.000 TL'yi kazanıyor.

 

Editör: Haber Merkezi