Türkgün | 3. Sayfa | Burdur Yeşilova’da baba ve oğlunu pompalı tüfekle yaralayan şüpheli tutuklandı

Burdur Yeşilova’da baba ve oğlunu pompalı tüfekle yaralayan şüpheli tutuklandı

Burdur’un Yeşilova ilçesinde tartıştığı Veli A. ve babası Mustafa A.’yı pompalı tüfekle yaralayan Nihat Bozkurt tutuklandı. Kavgada kendisi de yaralanan Bozkurt, tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi.

Burdur’un Yeşilova ilçesinde tartıştığı Veli A. ve babası Mustafa A.’yı pompalı tüfekle yaralayan Nihat Bozkurt tutuklandı. Kavgada kendisi de yaralanan Bozkurt, tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
KAYNAK: DHA

Burdur’un Yeşilova ilçesine bağlı Çardak köyünde, 24 Ekim saat 13.00 sıralarında Nihat Bozkurt ile tarlada çalışan Veli A. ve babası Mustafa A. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bozkurt, Veli A.’nın başına levyeyle vurdu. Veli A. da Bozkurt’u darbetti.

Olayın ardından evine giden Bozkurt, pompalı tüfekle geri dönerek Veli A. ile Mustafa A.’ya ateş etti. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralanan Veli A., Mustafa A. ve Nihat Bozkurt, ilk müdahalelerinin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

TEDAVİSİNİN ARDINDAN TUTUKLANDI

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Bozkurt, Yeşilova Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yeşilova Sulh Ceza Hakimliğince “silahla kasten yaralama” suçundan tutuklanan Bozkurt, Isparta E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...