Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde yemek yapmak için elektrikli ocak kullanan Özlem Dündar, akıma kapılması sonucu hayatını kaybetti.
ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI
Olay, Çüngüş ilçesine bağlı Aydınlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Özlem Dündar yemek yapmak için elektrikli ocağa yemek bıraktığı sırada elektrik akımına kapılarak yere yığıldı.
yerde hareketsiz bulundu
Bu sırada düğün davetiyesi dağıtan bir kişi, Dündar'ı yerde hareketsiz halde buldu. Durumun çevredeki vatandaşlara bildirilmesinin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Dündar, Çüngüş Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Dündar'ın ölümüne ilişkin inceleme başlatıldı.