İstanbul Çekmeköy’de Taşdelen Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sabah saatlerinde şoke eden bir bıçaklı saldırı yaşandı. 11. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki F.S.B., henüz bilinmeyen bir nedenle kadın öğretmenler F.N.Ç. (44) ve Z.A. (52) ile öğrenci S.K.’yı (15) bıçakladı.
Yaralılar hastaneye kaldırıldı
Olayın ihbar edilmesinin ardından polis ve sağlık ekipleri hızla okula sevk edildi. Yaralananlar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan F.N.Ç.’nin durumu ağırdı ve tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer öğretmen Z.A. ve öğrenci S.K.’nın sağlık durumlarının ise hayati tehlike taşımadığı öğrenildi.

Şüpheli gözaltında
Saldırgan öğrenci F.S.B., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
VALİLİKTEN AÇIKLAMA
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, öğrenci F.S.B.'nin yanında bulundurduğu bıçakla 2 öğretmen ve bir öğrenciyi yaraladığı aktarılarak, "Olayın ardından bölgeye 112 Acil Sağlık ve emniyet ekipleri sevk edilmiştir. Yaralanan 3 kişi bölgedeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırgan F.S.B, gözaltına alınmıştır. Olayda yaralanan 3 kişiden birinin durumu ciddiyetini korurken, diğer iki yaralının ise hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.