İstanbul Kağıthane’de motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan Tolga Derebaşı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Saldırganları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Aynı mahallede 3 gün önce de bir taksi şoförü silahlı saldırıda öldürülmüştü.
Sokakta motosikletli 2 kişinin saldırısına uğradı
Olay, saat 18.00 sıralarında Kağıthane ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, anahtar almak için kaportacıya giden 28 yaşındaki Tolga Derebaşı’na sokakta motosikletli 2 kişi tarafından silahla ateş açıldı.
Şüpheliler, 5-6 el ateş ettikten sonra motosikletle olay yerinden kaçtı. Karnından ve bacağından ikişer kurşunla yaralanan Derebaşı, ağır yaralı halde yakındaki bir oto yıkamacıya sığındı.

Hastanede yaşamını yitirdi
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Tolga Derebaşı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Yaralının ambulansa taşındığı anlar kamerada
Silahlı saldırıda ağır yaralanan Derebaşı’nın oto yıkamacıdan sedyeyle çıkarılarak ambulansa taşındığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Görüntülerde sağlık ekiplerinin yaralıyı ambulansa götürdüğü sırada çevredeki vatandaşların panik yaşadığı görüldü.
Polis saldırganların peşinde
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan 2 şüphelinin kimliklerini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı. Saldırıya ilişkin soruşturmanın sürdüğü bildirildi.