Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir binanın dış cephesinden kopan sıva parçaları kaldırıma düştü. O sırada yoldan geçen anne ve küçük kızı, üzerlerine düşmek üzere olan sıvalardan saniyelerle kurtuldu.

SON ANDA KURTULDULAR
Olay, Turgutlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Eski Manisa Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir binanın dış cephesindeki sıvalar aniden koparak kaldırıma düştü. Bu sırada kaldırımda yürüyen vatandaşlar büyük tehlike atlattı. Düşen sıva parçalarının anne ve küçük kızının hemen arkasına isabet etmesi, çevrede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Anne ve kızı, sıvaların altında kalmaktan son anda kurtuldu.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak olası tehlikelere karşı çalışma başlattı. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, yaşananlar mahallede kısa süreli paniğe yol açtı.