23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün 3. Sayfa Yüksekova'daki sır ölümlerde çarpıcı detay! Bir gün önce ilçeye gelmiş

Yüksekova'daki sır ölümlerde çarpıcı detay! Bir gün önce ilçeye gelmiş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4. katta vurulmuş olarak bulunan Fatma Nur Bezen (24) ve Muhammet Uzun (31) çiftinin cenazeleri memleketlerine gönderildi. Bezen'in, Uzun'un bir gün önce ziyaret etmek için ilçeye geldiği ve kız arkadaşı olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yüksekova'daki sır ölümlerde çarpıcı detay! Bir gün önce ilçeye gelmiş
KAYNAK: Demirören Haber Ajansı

Yüksekova ilçesi İpekyolu Caddesi'ndeki bir binada yaşanan olay, bölgeyi sarsarken, görevli bir kişi dün sabah saatlerinde koridorları temizlerken 4'üncü kattaki dairenin kapısının açık olduğunu fark etti. İçeri giren kişi, 2 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı ve hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Maktul Kişiler Belirlendi

Polisin yaptığı incelemede, silahla vurulan ve olay yerinde hayatını kaybeden 2 kişinin kimlikleri tespit edildi. Konya nüfusuna kayıtlı olan Fatma Nur Bezen ile Ankara nüfusuna kayıtlı Muhammet Uzun olduğu belirlendi. Cenazeler, otopsi için Hakkari Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve 5 katlı binada yaşayanların ifadesine başvurdu. Muhammet Uzun'un, kız arkadaşı olduğu belirtilen Fatma Nur Bezen'i ziyaret etmek için ilçeye geldiği ortaya çıktı. Ancak, olayın detayları hala netlik kazanmış değil.

Olayın Ardından

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bölge halkı ve yetkililer, bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması için tedbirlerin artırılması gerektiğine vurgu yapıyor. Cinayetin detayları ve motivasyonu araştırılmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünyadaki En Büyük Adalar Hangileridir?

Dünyadaki En Büyük Adalar Hangileridir?