Kırlangıç Adası'nda bir aşk hikayesinin anlatıldığı Ada Masalı 3. yeni bölümüyle ekranlara geliyor. İlk 2 bölümde izleyenlerin ilgisini çekmeyi başaran diznin yeni bölümünde Haziran, Hakan’ı karşısında görünce çok şaşırır. Hakan’ın ne yapacağı kestirilemeyen tavırları Haziran’ı zor durumda bırakır. Seyirciler ise Ada Masalı nerede çekiliyor? sorusuna yanıt ararken karşılarına çıkan Kırlangıç Adası'nın nerede olduğunu öğrenmek istiyor.

ADA MASALI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yeni dizi Ada Masalı dizisinin konusu; Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan ‘Ada Masalı’, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak.

ADA MASALI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Ayça Ayşin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), İpek Tenolcay (Zeynep), Nihan Büyükağaç (Selma), Bülent Çolak (Görkem), Cem Anıl Kenar (Hakan), Beril Pozam (İdil), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Eylül Ersöz (Nehir), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci (Doygun), Merve Nur Bengi (Melisa), Fatih Yücebağ (Sadık), Bensu Begoviç (Duygu), Eren Devrim (Mert), Mustafa Aran (Burak)

ADA MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kırlangıç Adası, Yunanistan'a bağlı Teselya bölgesinde bulunan bir ada.

Ada, İskados, Skopelos adalarını da bulunduğu Şeytan Adaları'nın bir parçası. Ancak dizi Kırlangıç Adası'nda değil İzmir'in Sığacık ilçesinde çekiliyor.

ADA MASALI 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

Haziran, Hakan’ı karşısında görünce çok şaşırır. Hakan’ın ne yapacağı kestirilemeyen tavırları Haziran’ı zor durumda bırakır. Bu sırada Eylül ve Adar’ın nişan partisi yaklaşmaktadır. Eylül, her yerin çiçeklerle donatılmasını ister. Haziran, Ada’nın tek çiçekçisine gittiğinde bütün çiçeklerin önceden alınmış olduğunu anlar. Çiçekler için İdil’le mücadele etmek zorunda kalan Haziran sonunda kendini Poyraz’la bir yolculukta bulur. Parti için her şey hazırlandığında genç nişanlı çift büyük bir kavgaya tutuşur; Haziran kavgaya Poyraz’ın söylediği bir şeyin neden olduğunu öğrenir... Poyraz ise kendini son derece haklı görmektedir. İkili bu sorunu çözmeye çalışırken Haziran’ın sırrını bir kişi daha öğrenmek üzeredir.

Editör: Haber Merkezi