Ekranların yeni dizisi Ada Masalı 1. bölümün tekrarı bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanıyor. İlk bölümden reytinglerde üst sıralarda yer almayı başaran dizinin senaryosunu Sema Ergenekon ve Yelda Eroğlu birlikte kaleme alırken yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Ay Yapım imzalı Ada Masalı dizinin nerede çekildiği merak konusu oldu.

Ada Masalı dizisi tekrar bölümüyle bu akşam 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

ADA MASALI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ada Masalı dizisinin konusu; Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan ‘Ada Masalı’, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak.

ADA MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ada Masalı dizisi ekran yolculuğuna başladıktan sonra dizinin çekim yerleri merak edilir oldu. Ada Masalı dizisinde dizinin çekildiği mekan eşsiz bir doğal güzellikle sunuluyor. Televizyon izleyenleri etkileyen bu güzellik Ada Masalı dizisinin çekildiği yeri merak ettiriyor. Ada Masalı dizisi, İzmir'de çekiliyor. Dizinin çekildiği bölge ise İzmir’in incisi olarak tanımlanan Seferihisar ilçesinin Sığacık bölgesi olarak biliniyor.

ADA MASALI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Ekranlarındaki macerasına 15 Haziran 2021 tarihinde başlayan olan Ada Masalı, Ay Yapım imzalı olarak televizyon ekranlarına geliyor. Dizi İzmir'in Sığırcık ilçesinde çekiliyor. Romantik bir aşk hikayesini ele alan Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken; dizinin senaryosunu Sema Ergenekon ve Yelda Eroğlu birlikte kaleme alıyor. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı yakında başlıyor. Dizinin yayınlanan tanıtım fragmanındaki doğal güzellik ise dizinin nerede çekildiği sorusunu gündemlere taşıyor.

 ADA MASALI 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo’daki pozisyon için patronu Doygun’la görüşmeye gider. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronuna bir konuda yardım etmesi gerekecektir: Kırlangıç Adası’na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada’nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmalıdır. Haziran, bahsedilen araziye gittiğinde Poyraz’la tanışır. Poyraz onu turist kafilesiyle beraber fabrikadan atmaya çalışır. Daha ilk andan birbirlerine gıcık olurlar. Bu sırada Haziran patronun ihtiyacı olan bilgiye ulaşır. Çok sevdiği İstanbul’a dönmek için sabırsızlanırken yıllardır görmediği teyzesiyle karşılaşır. Vapuru da kaçırınca mecburen Ada’da kalırlar. Ne olduğunu anlayamadan kendisini Poyraz’la dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz’a bir teklifle gider.

Editör: Haber Merkezi