Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünde Kekavmenos zehirlenmişti. Toprak Sergen'in başarılı bir şekilde canlandırdığı Kekavmenos kim olduğu araştırılıyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu Kekavmenos kimdir? Toprak Sergen kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen ayrıntılar...

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU KEKAVMENOS KİMDİR?

Kekavmenos dizide Bizans tekfurudur. Vaspurakan gibi önemli yerler Kekavmenos’a bağlıldır. Kekavmenos, küçükken Akça Hatun ve abisini kaçırıp onlardan Türklere düşman yetiştirmek istemektedir. 

Kekavmenos, sık sık Alpaslan ile karşı karşıya gelmektedir. 

TOPRAK SERGEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ünlü oyuncu Toprak Sergen, 1 Ocak 1968 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi.

Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Yönetmenliği Bölümünü bitiren Sergen, Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde yüksek lisans yaptı. TRT'de radyo sunuculuğu, TV program yapımcılığı gibi görevlerde bulundu. Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde, özel tiyatrolarda çalıştı. Reklam filmlerinde, kliplerde ve sabah kuşağı, yarışma programlarında yer aldı, seslendirme çalışmalarına ise devam ediyor. "Albüm" adında bir müzik albümü de çıkaran Toprak Sergen, sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Burak Sergen'in kardeşidir.

Editör: Haber Merkezi