Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı Arka Sokaklar dizisi yine dopdolu bir bölüme izleyenlerin karşısına çıkıyor. Yeni bölümde, Metin’in çalıştığı şarküteriye isimsiz bir posta gelir. Gelen zarfın içinden çıkarlar Metin'i şok eder. Tüm bu heyecanlı anları kaçırmak istemeyen seyirciler Arka Sokaklar 607. bölüm canlı izlemek istiyor.

ARKA SOKAKLAR 607. BÖLÜM CANLI İZLEMEK TIKLAYIN...

ARKA SOKAKLAR 607. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mesut, John'un elindeki Selin'i kurtarmak için her yolu deniyor! 

Serap’ın yakın arkadaşı Ertan alanında başarılı bir avukattır. İyi geçen bir davanın ardından asistanı Yeliz ve birkaç arkadaşı ile bir otelde kutlama yaparlar. Ertan ertesi gün uyandığında asistanı Yeliz’i bulamaz. Polisi aramayı düşündüğü sırada polis onun kapısını çalar.

Metin’in çalıştığı şarküteriye isimsiz bir posta gelir. Zarfı açan Metin, Asiye’nin başka bir adamla çekilmiş fotoğrafı ile karşılaşır. Gördükleri karşısında yıkılan Metin, Asiye’nin kendisini aldattığına inanmak istemez. Fotoğrafı kimin gönderdiğini ve daha da önemlisi Asiye’nin yanında duran adamın kim olduğunu öğrenmek Hüsnü komisere düşecektir.

 

Editör: Haber Merkezi