Cuma akşamlarının değişmez dizilerinden Arka Sokaklar, yine heyecanlı bir bölümle izleyenleri karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı dizisi “Arka Sokaklar”ın oyuncu kadrosu gittikçe genişliyor. Dizinin bu bölümünde Avukat Gencer kadrosya dahil oluyor. Gencer'i oynayan Mehmet Pamukçu'nun hayat hikayesi merak konusu oldu. Peki, mehmet Pullukçu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, boyu kaç? Merak edilen detaylar haberin devamında...

MEHMET PAMUKÇU KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, EVLİ Mİ, BOYU KAÇ? 

1976 yılında dünyaya gelen Mehmet Pamukçu Yahya Kemal Beyatlı Lisesi ve Language and Culture Center tiyatro okulu mezunudur.

Lisanslı folklör hocalığı ve Bakırköy Sanat Severler Derneği’nde Tiyatro eğitimi vermektedir.

Bugüne kadar Bir Aşk Hikayesi, Karadayı, Alev Alev, Kurtlar Vadisi, Harem, Arka Sokaklar, Lale Devri gibi projelerde rol almıştır. Günümüzde ise Yasak Elma dizisinde Sıtkı karakteri ile oyunculuk kariyerin sürdürmektedir.

Mehmet Pamukçu Hande Uyak Hanım ile evlidir bu evliliğinden Sude isminde bir kızı vardır. Aslen Erzincanlı, burcu ise Yengeç’tir.

Mehmet Pamukçu'nun boyu 1.87 m'dir.

Mehmet Pamukçu, Arka Sokaklar'ın 602. bölümünde diziye katılan isimlerden biri oluyor.

ARKA SOKAKLAR YENİ OYUNCULAR KİMLER?

600’üncü bölüme Emel Özcan, ‘Alexandra’ karakteriyle dahil olmuştu. Diziye 4 yeni oyuncu

daha ekleniyor. Mehmet Pamukçu ‘Avukat Gencer’, Hüseyin Erkanlı ‘Göçmen Samir’, Ararat Mor ‘Kadim’ ve Seçil Buket Akıncı ‘Resim öğretmeni Serap’ karakterlerini canlandıracak. “Arka Sokaklar”, her cuma akşamı Kanal D’de.

ARKA SOKAKLAR 602. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tüm kanıtlar Cemal’i suçlu gösterse de ekip olayın peşini bırakmaya niyetli değildir,

Cemal, Sude’nin hastanede verdiği ifade nedeni ile Hüsnü ve müfettiş İdil tarafından gözaltına alınır. Cemal ifadesinde tek hatırladığı şeyin Sude’nin evine girişi olduğunu söyler. Mevcut deliller Sude’nin ifadesini doğrular niteliktedir. Cemal, Ezgi’ye olay gecesi önce fotoğrafçı Ufuk’un sonra Sude’nin evine gittiğini itiraf eder. Ezgi, Cemal’in söyledikleri ve var olan deliller nedeniyle Cemal’e olan inancını kaybeder. Ekibimiz, tüm kanıtlar Cemal’i suçlu gösterse de olayın peşini bırakmaya niyetli değildir, fotoğrafçı Ufuk ve Sude’nin ailesi ile ilgili araştırma başlar.

EKİBİMİZ, EŞİ TARAFINDAN ŞİDDET GÖREN SELVİ’NİN YARDIMINA KOŞAR…

Ekibimiz devriye sırasında gelen aile içi şiddet ihbarı ile olay yerine harekete geçer. Madde bağımlısı Adem, oğlu Furkan’ın önünde eşi Selvi’ye adeta işkence uygulamaktadır. Ekibimizi gören Adem evden kaçarken, Selvi hastaneye kaldırılır. Selvi’nin tedavisi devam ederken yakalanan Adem, çıkarıldığı mahkemede denetimli serbestlik kararı ile salıverilir. Selvi ve oğlu Furkan, ablası Kader’in yanına yerleşir. Durumu Engin’den öğrenen başak, boşanma davası için gönüllü olarak Selvi’nin avukatlığını üstlenir. Fakat Adem’in Selvi’den vazgeçme niyeti yoktur.

MÜFETTİŞ İDİL, MESUT KOMİSER’İN YARDIMINA BAŞVURUR…

Müfettiş İdil’in, Cemal soruşturmasında sık sık Mesut’un yardımına başvurması Selin Komiserin dikkatinden kaçmamaktadır. İzbe bir sokakta işlenen bir cinayet için harekete geçen Mesut ve Selin, olay yerinde yine İdil ile karşılaşır.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 5 Kasım Cuma akşamı Kanal D’de...

Editör: Haber Merkezi