Fox Tv'de yayınlanan Oluversin Gari film serisinin 3.sü olan Artık Oluversin Gari filmi bu akşam izleyenleri ile buluşuyor. Sıcak hikayesi izleyenlerin takdirini toplayan Artık Oluversin filminin oyuncu kadrosunda Birand Tunca, Aslıhan Malbora ve Tuğba Melis Türk gibi ünlü isimler yer alıyor. Film severler ise Artık Oluversin Gari oyuncularını ve konusunu sorguluyor. Detaylar haberde.

ARTIK OLUVERSİN GARİ FİLMİ KONUSU NE?

Artık Oluversin Gari filmi güzel bir Ege dizisi tadında çekilmiş. Filmde bütün köylüler duydukları dedikodunun gerçek olup olmadığını öğrenmeye, Güney, Derya ve ailesinden laf almaya çalışırlar. Deniz’in ameliyatı bitmiştir ve eve gelmişlerdir. Sadri ve Hatice olanları anlatır. Derya onlara hiçbir şeyin değişmediğini, yine öz ailesi olduklarını söyler. Salih ve Nuriye otele yerleşmişlerdir. Bu arada Güney Derya’ya evlilik teklifi etmek için hazırlıklara başlar ve Deniz’den fikir almak için yardım ister.

Seda ise boş durmaz ve sürekli Güney’in etrafında dolanır. Güney onu istemediğini, Derya’ya âşık olduğunu tekrar anlatır.

Güney’in evlilik teklifi, Seda’nın flaş belleği bulup ortalığı karıştırması, köylülerin defineciler ve otelciler olarak ikiye ayrılmasıyla eğlenceli ve komik olaylar yaşanmaya başlar.

ARTIK OLUVERSİN GARİ FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Artık Oluversin Gari filminin oyuncu kadrosu oldukça geniş. İşte filmde rol alan oyuncular: 

Birand Tunca,

Aslıhan Malbora,

Tuba Melis Türk,

Halil İbrahim Kurum,

Ali Rıza Tanyeli,

Kıvanç Baran Arslan,

Tuğçe Karabayır,

Suat Sungur,

Selehattin Taşdöğen,

Hilmi Erdem,

Orçun Kaplan,

Nilgün Karababa

ARTIK OLUVERSİN GARİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekim mekanları, doğal ve tarihi güzellikleriyle dikkat çeken Oluversin Gari filminin çekimleri Muğla Milas'ta gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi