23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Astroloji En sinsi 4 burç! Sırrınızı verirken bir daha düşünün…

En sinsi 4 burç! Sırrınızı verirken bir daha düşünün…

Hepimizin çevremizdekilere temkinli yaklaştığı zamanlar vardır. Belki de en yakın iş arkadaşınıza, işten ayrılana kadar başka işler için görüşmeler yaptığınızı söylemiyorsunuz. Ya da belki de eşiniz için bir hediye ararken internet geçmişinizi temizliyorsunuz. Bunlar küçük ve iyi niyetli yapılan eylemlerdir. Ancak, bazı insanların yılanlardan daha sinsi olduğu soğuk ve acı bir gerçektir ve bunun astrolojiyle bir ilgisi olabilir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
En sinsi 4 burç! Sırrınızı verirken bir daha düşünün…

İşte az sinsi olandan en sinsisine kadar dört burcu sizler için derledik.

TERAZİ BURCU

Terazi burçları, diğer hava grubu burçlar gibi, iletişim konusunda uzmandırlar; ancak bazen gizli bir amaçları olabilir.

Astrolog Tara Bennet, "Terazi tarafından temsil edilen Teraziler her şeyi tartar. Aldatıldıklarını hissederlerse, sinsi tarafları ortaya çıkar," diyor. "Eylemlerini ve sözlerini dikkatlice ayarlayarak, başkalarını manipüle ederler."

Ancak, Terazi burcu arkadaşınızın düzenli olarak sinsi davranışlarda bulunmasını beklemeyin. Birincisi, onlar çatışmayı veya dramı sevmezler. Ayrıca, entrika çevirmeden çoğu durumla başa çıkabilirler.

"Terazi burcunun insanlarla iletişim becerisi, gizliliğe ihtiyaç duymayacak kadar iyidir," diyor profesyonel astrolog Lisa Gordon.

BALIK BURCU

Bennet, "Balık burcunun dış görünüşü tatlı ve aydınlıktır, ama aslında karanlık bir yanı vardır" diye uyarıyor.

Tıpkı Yengeçler gibi, onlar da doğal olarak empatiktirler ; öyle ki çoğu zaman başkalarının duygularını alırlar ve gerçeklikle kendi hayal dünyalarını birbirine karıştırırlar.

Astrolog Virginia Castiglione, "Tehlikelidirler çünkü kendilerine yalan söylemeyi de başarırlar; öyle ki, aslında hiçbir yanlış yapmadıklarına inanırlar," diye açıklıyor.

Yani, yalan ağlarına dolanarak başkalarına zarar verdiklerinin farkında olmasalar da, çevresindekilere zarar verebilir. Sinsi bir Balık burcuyla uğraşırken içgüdülerinize güvenin: Size yaklan söylediklerini düşünüyorsanız, muhtemelen haklısınızdır.

İKİZLER BURCU

İkizler burcunun "yetenekli iletişimciler" olduğunu söyleyen Bennet, İkizler burcunun "hızlı düşünen ve tatlı dilli" olduğunu da ekliyor. Bu onlar için şanslı bir durum çünkü burçların sosyal dedikoducuları olarak, çoğu zaman zorunluluktan dolayı gizlice hareket etmek zorunda kalıyorlar.

"Birbirlerinden hoşlanmayan iki arkadaş grubu, küs olan iki favori teyzeleri olur," diyor Honigman. "Yani iki tarafı birden idare etmezlerse birçok insan üzülebilir."

Özellikle İkizler burcuyla yakın arkadaş veya partnerseniz, onunla etkileşime girdiğinizde tetikte olmanız önerilir.

Astrolog Katherine Metcalf, "Konuşma yetenekleri vardır ve herkesin inanabileceği hikayeler yaratabiliyorlar" diye uyarıyor.

AKREP BURCU

Bir Akrep ile uğraşırken hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Astrolog Crescent, "Hareket gezegeni olan Mars tarafından yönetilirler, ancak bu daha pasif bir şekilde gerçekleşir" diyor. "Akrepler sahne arkasında en iyi şekilde çalışırlar - sessizce hareket etmenin vücut bulmuş halidirler."

Aynı zamanda Akrepler koruyucu, ölçülü ve başkalarına karşı güvensizdir. Gordon, "Bu, onlara gizlice hareket etmenin hayatta bir araç olarak gerekli olduğunu hissettirir," diyor.

Ayrıca kolayca sinirlenirler ve düzenli olarak intikam almaya çalışırlar - bu yüzden bir Akrep sizi yakalamaya çalıştığında, onları hiçbir şey durduramaz.

Tıpkı yeryüzündeki temsilcisi akrep gibi, bu burcun da iğnesi yakıcıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Kacır: Büyük markaların ülkemize girişini sağlıyoruz

Bakan Kacır: Büyük markaların ülkemize girişini sağlıyoruz