Ay Yapım imzalı Baba dizisi seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk önce "Bir Gece Ansızın" basına yansıyan Show TV’nin yeni dizisinin ismi değişti. Projenin senarryosunu, bir dönemin fenomen dizisi Çukur’un da senaryosunu yazan Gökhan Horzum kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak oturacak. Peki, Baba dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Haluk Bilginer'in dizisi Baba ne zaman başlayacak?

Ay Yapım imzalı Baba dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

BABA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ay Yapım imzasını taşıyan dizide Saruhanlı ailesinin hayatına dair bir hikaye anlatılacak. Birbirlerinden kopan ailenin bir uçak kazası sonrası değişen hayatları, çok etkileyici bir senaryo ile anlatılacak.

Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in hayranları büyük bir heyecan ile “Bir Anadolu Hikayesi”nin anlatılacağı Baba dizisini bekliyor.

BABA DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMDİR?

Baba dizisinin en büyük yıldızı kuşkusuz usta oyuncu Haluk Bilginer olacak. Haluk Bilginer’e başrolde Tolga Sarıtaş eşlik edecek.

Ay Yapım’ın, Baba dizisi için Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli ve Özge Özacar gibi isimlerle görüşmeler yaptığı iddia edildi.

BABA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Show TV, Baba ilk tanıtımını yayınlandı ancak dizinin yayın tarihi hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Baba dizisinin yayın tarihi belli olduğunda sayfamızdan takip edebilirsiniz.

"Parayla her şeyin kabuğunu alır, hiçbir şeyin çekirdeğini alamazsın!"#Baba yakında Show TV'de başlıyor. @halukbilginer_ @tolgasaritas @babatvdizi @ayyapim pic.twitter.com/fOb6XFYbq8

— Show TV (@ShowTV) December 17, 2021

 

Editör: Haber Merkezi