En son Hekimoğlu dizisinde rol alan Aytaç Şaşmaz'ın başrolünde oynadığı Baht Oyunu dizisinin ilk bölümü geçe hafta yayınlandı. Bu akşam 2. bölümü yayınalanan dizi Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Salı akşamlarına damga vurmaya hazırlanan Baht Oyunu dizisinin konusu ve oyuncu kadrosunda kimlerin olduğu araştırılıyor.

BAHT OYUNU DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Genç yıldızlar ile usta isimlerin bir arada olduğu kadrosu, renkli hikayesi, ilgi çekici karakterleri ile öne çıkan dizinin başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaşırken, oyuncu kadrosunda ise İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Baht Oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

BAHT OYUNU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

BAHT OYUNU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Baht Oyunu dizisinin İstanbul'da çekildiği biliniyor. Baht Oyunu dizisinin bazı sahneleri ise Beykoz'daki dizi platosunda çekiliyor.

BAHT OYUNU DİZİSİNİN 2. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ada, videonun tamamını Bora’ya teslim etmeden önce şirkette kalıcı olmasını garantileyecek bir anlaşma yapar ancak Bora’nın asistanı olmak Ada’nın düşündüğünden çok daha zordur. Şirketin bir numaralı dedikodu konusu haline gelen Ada, Bora’nın 27. asistanı olduğu için 27 lakabını alır. Çalışanlar ne kadar kalıcı olacağıyla ilgili iddiaya girerken, Ada konuşulanların hiçbirine aldırmadan Bora ile arasını iyi tutmak için çabalar. Ada’nın şirkette yanaştığı ilk kişi ise Tuğçe olur.

 

Editör: Haber Merkezi