Türkiye Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 3. maçında Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı karşısında aldığı 98-77’lik galibiyetin ardından siyah-beyazlıların başantrenörü Dusan Alimpijevic, maç sonrası açıklamalarda bulundu.
“Seride geri dönüş yapacağımıza dair söz vermiştik”
Final serisinde 2-0 geriye düşmelerine rağmen umudu kaybetmediklerini belirten Alimpijevic, oyuncularının karakter ortaya koyduğunu söyledi:
“Seride geri dönüş yapacağımıza dair söz vermiştik. Bunun için her şeyi yaptık. Oyuncularımla ne kadar gurur duysam az.”
Alimpijevic, mücadele gücünün yüksekliğine ve atmosferin coşkusuna dikkat çekti:
“İnanılmaz bir atmosfer vardı. Yönetimle ve başkanla aramızda çok iyi bir kimya var. Herkes bu kulüpte yer almaktan dolayı çok mutlu.”
Başarılı teknik adam, sağlık ekibinin özverisine de özel olarak değindi:
“Bu maçta çok önemli bir detay daha var. Sağlık ekibimiz için edeceğim teşekkürler yetersiz kalır. Doktorumuz, fizyoterapistimiz ve masörümüz mükemmel bir iş çıkardı. Bu maç öncesinde oyuncuları en kısa sürede fiziksel olarak en iyi duruma getirdiler.”