Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Göztepe'yi 2-1 yenerek şampiyonluğu göğüsleyen Beşiktaş, aynı stadda Antalyaspor'u 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanma başarısını gösterdi. Siyah beyelıların milyonlarca taraftarı ise Beşiktaş şampiyonluk kutlamalarının ne zaman ve nerede yapılacağını araştırıyor.

Süper Lig'i zirvede tamamlayan Beşiktaş 16. şampiyonluğunu elde etmenin mutluluğunu yaşıyor. 18 Mayıs Salı günü Antalyaspor'la karşı karşıya gelen Kartal, Ziraat Türkiye Kupası da kazandı.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI NE ZAMAN, NEREDE YAPILACAK?

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, şampiyonluk kutlamaları, 19 Mayıs Çarşamba günü saat 19.03’te Vodafone Park’ta törenle yapılacak.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Süper Lig 2020-21 sezonu şampiyonu Beşiktaşımız, şampiyonluk kupasına 19 Mayıs Çarşamba günü saat 19.03’te Vodafone Park’ta gerçekleştirilecek törenle kavuşacak. Kupa töreni ve lazer gösterisi, saat 21.15’te sona erecek. Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında Vodafone Park’a taraftar alınmayacak. Beşiktaşlı sanatçıların birbirinden güzel şarkılarla renk katacağı kupa törenimiz, beIN Sports’tan naklen yayınlanacak."

Beşiktaş

BOĞAZ TURU İPTAL EDİLDİ

Pandemi kuralları gereği Valilik izin vermediği için stada taraftar alınmayacak. Kutlamada teknik ekip, futbolcular ve yöneticiler yer alacak. Saat 19.03te başlayacak olan organizasyonda kaptan Atiba Hutchinson hem şampiyonluk kupasını hem de Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldıracak, Siyah-Beyazlılar gövde gösterisi yapacak. Öte yandan son iki şampiyonlukta olduğu gibi, Vodafone Park'taki tören öncesinde yapılması planlanan boğazdaki tekne turu da iptal edildi. Oyuncular direkt stada gelecek.

Editör: Haber Merkezi