Sermiyan Midyat'ın yazıp, yönetip ve oynadığı Bir Baba Hindu filmi, seyircisine eğlenceli zamanlar geçirtiyor. Sinema severler Bir Baba Hindu filminin konusunu ve oyuncularını araştıyor. Filmde, bir mafya babası Hintli bir yoga eğitmenine aşık olursa ne olur? sorusuna cevap aranıyor.

BİR BABA HİNDU FİLMİNİN KONUSU  NEDİR?

Fadıl, bölgenin en acımasız mafya babası olarak nam salmıştır. Ancak günün birinde bu sert adam, Hintli yoga hocası Gundhi’ye aşık olur. Gundhi’nin Fadıl’ın malikanesinden kaçırılmasının ardından, Fadıl sevdiği kadını bulmak için en güvendiği arkadaşı Hulusi’yi yanına alarak Hindistan’a gider. Fadıl’ın tek amacı, Gundhi’yi kurtarmak ve onun kalbini kazanmaktır.

Ancak işler hiç de tahmin ettiği kadar kolay olmaz. Çünkü, Gundhi’nin annesi de Hindistan’da çok güçlü bir mafya örgütünün lideridir. Fadıl, arkadaşı Hulusi ve Mumbai’de çalışan Türk belediye işçisinin yardımıyla Gundhi’ye aramaya ve ona ulaşmaya çalışırken, Fadıl’ın ailesinin de Mumbai’ye gelmesiyle işler iyice karmaşık bir hal alır.

 

BİR BABA HİNDU FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Gundhi: Nicole Faria

Fadıl: Sermiyan Midyat
Şafak Sezer
Burak Satıbol
Zeynep Kankonde
Füsun Demirel
Hakan Akın
Muhittin Korkmaz

BİR BABA HİNDU FİLMİ NEREDE, NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

30 Eylül 2016 tarihinde vizyona girren Bir Baba Hindu filminin bir bölümü İstanbul’da bir bölümü ise Hindistan’da çekilmiştir.

Editör: Haber Merkezi