TRT1 başarılı dönem dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Kıbrıs, perşembe akşamları seyircisi ile  buluşmaya devam ediyor. Gerek hikayesi gerekse oyuncuların performansı ile izleyenlerin büyük ilgi gösterdiği dizinin yeni bölümünde, İnci, Müge ve Sandy’i Türkiye’ye kaçırmaya çalışan Kemal, Erenköy’e ulaşır ama orada hain bir pusunun kendilerini beklediğinden habersizdirler. Dizi tutkunları ise Bir Zamanlar Kıbrıs sezon finali ne zaman sorusuna yanıt aramaya başladı.

" target="_blank" rel="noopener">BİR ZAMANLAR KIBRIS 9. BÖLÜM CANLI İZLE

birzamanlarkıbrıs

BİR ZAMANLAR KIBRIS SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Sevenlerinin perşembe günü iple çektiği Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi bu akşam yayınlanacak 9. bölümle sezon finali yapıyor. Dizi gelecek sezon TRT 1 ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam edecek.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zorluklarla geçen ilk sezonun sonu kahramanlarımızın Kıbrıs davası uğruna ödedikleri büyük bedeller ve fedakarlıklarla geliyor.

İnci, Müge ve Sandy’i Türkiye’ye kaçırmaya çalışan Kemal, Erenköy’e ulaşır ama orada hain bir pusunun kendilerini beklediğinden habersizdirler. Ankaralı ise Lapta Okulundaki 28 rehin çocuğun kurtarılması için toplanan ekiple birlikte yola çıkar.

Derviş ve Ankaralı, EOKA mensuplarından, Aysel ve Ali’nin, kanlı noel ve kanlı küvetin tetikçilerinden intikam alırken Kemallerin bulunduğu zor durumu öğrenir ve Erenköy yolunu tutar. Rauf ise Ankara’daki sürgün hayatına başlamış, ilk iş Cengiz Topel ve Efsane ile irtibat kurarak yaklaşmakta olan Erenköy savaşları öncesi hazırlıklara başlamıştır. Yeni sezonun büyük açılışı olan Erenköy savaşlarına giden yol bu sezonun sonunda açılırken bu yolun zorlu ve çetin olduğu anlaşılacaktır.

Bir zamanlar kıbrıs

BİR ZAMANLAR KIBRIS 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Kıbrıs’ta Cengiz Topel ve Erenköy mücahitleri ile tanışma zamanı. Kıbrıs’ın Çanakkale destanı olarak bilinen Erenköy direnişine giden yol açılıyor. Buzhane baskını zaferinden sonra Lefkoşa’daki halk Rauf Denktaş, Ankaralı, Kemal Dereli ve Mücahitler sayesinde rahat bir soluk almıştır. Şimdi sırada Rauf Denktaş’ın, Ankara’ya yolculuğu vardır.

Kemal ise İnci ve Müge’nin izine ulaşmıştır ne pahasına olursa olsun Rum tarafına geçip onları oradan çıkartacaktır. Bu ölüm görevinde en büyük yardımcısı Bereli olacaktır. Aile sonunda bir araya gelmeyi başaracaktır. Fakat Rum tarafından çıkıp imkansızı başarabilecekler midir?

Ankaralı ise Sandy’nin Britanya’daki ölümle tehdit edilen kardeşlerini kurtarmak için verdiği sözü yerine getirmek için, imkansız bir operasyonla kurtarmak zorundadır. Ankaralı, Sandy’nin kardeşlerini kurtarabilecek midir?

Editör: Haber Merkezi