Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Bahar Şahin, son dönemde sette yaşadığını öne sürdüğü zorbalık iddialarıyla gündeme geldi. Arya Bektaş’ın YouTube kanalına konuk olan Şahin, dizi kadrosunda yer alan başka bir kadın oyuncunun kendisine kötü davrandığını ve psikolojik baskı uyguladığını belirtti. Şahin, “Sete ağlaya ağlaya gittim. Hakkımı helal etmiyorum. Hayatım boyunca yaşadığım en kötü, en yalnız, en çaresiz anlardı” sözleriyle yaşadıklarını dile getirdi. Bu açıklamalar sonrası Bahar Şahin’in nereli olduğu, boyu ve evli olup olmadığı merak konusu oldu. Peki, Bahar Şahin nerelidir ve boyu kaçtır? Bahar Şahin evli mi?
BAHAR ŞAHİN NERELİ?
Bahar Şahin, 4 Mayıs 1997 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Artvin kökenli olan Şahin’in ailesi de Artvinlidir.
BAHAR ŞAHİN’İN BOYU VE KİLOSU
Bahar Şahin 1,65 cm boyunda ve 48 kg ağırlığındadır.
BAHAR ŞAHİN EVLİ Mİ?
Bahar Şahin evli değildir ve resmi bir evliliği bulunmamaktadır. Geçmişte Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş, Cenan Adıgüzel, Dorukhan Toköz ve Joan Garrid gibi isimlerle adı anılmıştır.
BAHAR ŞAHİN’E KİM ZORBALIK YAPTI?
Oyuncu Bahar Şahin, Arya Bektaş’ın YouTube kanalına yaptığı açıklamada, 2020 yılında rol aldığı Zalim İstanbul dizisinde yaşadığını öne sürdüğü zorbalıkla gündeme geldi.
Şahin yaşadıklarını şöyle aktardı:
“Gençliğimin en güzel yılları heba oldu. Çok sevdiğim bir oyuncuydu. Diziye başlamadan önce çok heyecanlıydım, mesaj atmıştım. Dizinin ve reytinglerin iyi gitmesi, izleyiciler tarafından çok sevilmem ve karakterimin beğenilmesi, setteki bazı kişilerle dengemi bozdu. Çünkü onların hoşuna gitmiyordu ve oynarken dalga geçiliyordu. Kendimi güvende hissetmiyordum. ‘Sen daha küçüksün idare et’ diyorlardı… Bana ‘varoş’ diyor. Üstüme yürüdü, korkudan titriyordum. Kimse yanımda değildi, ‘küçüksün idare et’ deniyordu. Ben de bir annenin çocuğuyum. Bana tokat atmak isteyince, kapıyı suratına doğru kapattım. Kapı suratına çarptı. ‘Şiddet var’ diye bağırmaya başladı. Ben de ‘25 haftadır şiddet var, neye bağırıyorsun?’ dedim.”
Bahar Şahin’in bu açıklamalarının ardından kendisine zorbalık yapan kişinin Mine Tugay olduğu iddia edildi. Ancak Mine Tugay’dan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.