Ekranların yeni projesi Cam Tavanlar dizisi yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkıyor. Başarılı oyuncular, Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrollerini paylaştığı OJO Pictures imzalı dizinin takipçileri daha fazla bilgi edinmek istiyor. Peki, Cam Tavanlar dizisinin hikayesi ne, kimler oynuyor? Detaylar haber metninde...

Show TV ekranlalrında yayınlanan Cam Tavanlar dizisinin yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner'in üstleniyor. Dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Cam Tavanlar dizisinde iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile prestijli bir aileden gelerek her istediğini kolaylıkla elde eden, sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem'in (Kubilay Aka) tatlı-sert yarışı; intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılıyor.

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Cam Tavanlar dizinin oyuncu kadrosunda, daha öne başarılı projelere imza atan Bensu Soral ve Kubilay Aka dışında Beril Kayar, Hatice Aslan, Ayten Soykök, Ahmet Melih Yılmaz, Alper Kut, Mehmet Bilge Aslan, Aziz Caner İnan, Şifanur Gül, İsmail Karagöz, Gizem Erdem, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi birçok oyuncu yer alıyor.

CAM TAVANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

İlk iki bölümde izleyici kitlesini etkileyen Cam Tavanlar dizisi İstanbul'da çekiliyor. Cam Tavanlar dizisinin özellikle İstanbul Şişli, Beşiktaş ve Beykoz sırtları gibi semtlerde çekildiği öğrenildi.

CAM TAVANLAR 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cem ve Leyla arasındaki gerilimin devam ettiği tanıtımda ikili aşk acısı yaşıyor. Leyla'nın tehlikeyle burun buruna geldiği korku dolu anlarda Cem, Leyla'yı kurtarmak için elinden geleni yaparken aralarındaki yakınlaşma da dikkat çekiyor. Leyla ve Cem yoğun duygular yaşarken izleyicilere romantik bir bölümün sinyalleri veriliyor. 

CAM TAVANLAR'IN LELYLASI BENSU SORAL KİMDİR, NERELİ?

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Grafik Tasarım bölümünde okuyan Soral, 2011 yılında İstanbul Halk Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi almaya başlamış ve böylelikle oyunculuk kariyeri için ilk adımı atmıştır. 2012 yılından bu yana birçok dizi, film ve reklam filmlerinde yer alarak oyunculuk kariyerine halen devam etmektedir. Vicdan, Boynu Bükükler, Tatlı Küçük Yalancılar, İçerde dizilerinin yanı sıra Yol Ayrımı ve Organize İşler: Sazan Sarmalı sinema filmlerinde yer almıştır.

 

Editör: Haber Merkezi