Yep yeni bir dizi daha televizyon ekranlarında seyircisine merhaba diyor. İlk bölümü bu akşam Show TV'de başlayacak olan Cam Tavanlar dizisinin yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner'in üstleniyor. Senaryosunu Meriç Acemi kaleme aldığı Cam Tavanlar dizisinin oyuncuları ve konusu en çok merak edilenler arasında.

CAM TAVANLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

OJO Pictures imzalı Cam Tavanlar dizisi 9 Haziran Çarşamba akşamı ekran yolculuğuna başlıyor. Başarılı oyuncuları bünyesinde barındıran Cam Tavanlarda; Bensu Soral ve Kubilay Aka'yı bir araya geliyor.

Cam Tavanlar dizisi romantik komedi dizisi olarak başlıyor. Farklı hikayesiyle yaz sezonunun en iddialı yapımları arasında yer alıyor Cam Tavanlar dizisi.

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Cam Tavanlar'da iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile prestijli bir aileden gelerek her istediğini kolaylıkla elde eden, sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem'in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışı; intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılıyor.

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner'in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.

 camtavanlar

'Cam Tavanlar', oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimleri bir araya getiriyor. 'Cam Tavanlar' 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de başlıyor!

CAM TAVANLAR OYUNCULARI KİMLER?

Başarılı senarist Meriç Acemi'nin kaleminin Fehmi Öztürk'ün rejisiyle buluşacağı ve izleyenleri renkli, keyifli bir dünyanın içine çekecek dizinin oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka dışında Beril Kayar, Hatice Aslan, Ayten Soykök, Ahmet Melih Yılmaz, Alper Kut, Mehmet Bilge Aslan, Aziz Caner İnan, Şifanur Gül, İsmail Karagöz, Gizem Erdem, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

CAM TAVANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Cam Tavanlar dizisi İstanbul'da çekiliyor. Cam Tavanlar dizisinin özellikle İstanbul Şişli, Beşiktaş ve Beykoz sırtları gibi semtlerde çekildiği biliniyor.

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.

Editör: Haber Merkezi