Başarılı haber spikerleri arasında yer alan Deniz Bayramoğlu, Kanal D Ana Haber Bülteni ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Eşi de kendisi gibi sunucu olan Bayramoğlu, Ece Üner ile evli. Peki, Deniz Bayramoğlu kimdir, Kanal D Ana Haber sunucusu Deniz Bayramoğlu nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Deniz Bayramoğlu, 1975'te Malatya'da dünyaya geldi. Türk haber spikeri

1993’te İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümüne girdi. Üç yıl sonra, gazeteci olmak için eğitimini tamamlamadan bıraktı.

CNN Türk’te daha önce borsa yorumcusu olarak görev yapan Bayramoğlu, İş Yemeği programını hazırlayıp sundu. 2008-2009 yayın mevsiminde 12-14 Güncel başlıklı programı Pelin Çift ve Alp Özgen'le birlikte sunmaya başladı. 2009 yılının Eylül ayından itibaren, hafta içi her gün saat 09.00'da ekrana gelen Parametre'yi sundu.

CNN Türk'te çalışmaya devam eden Bayramoğlu, bir süre Semiha Şahin ile birlikte hafta içi her gün Güne Merhaba programını sundu. Deniz Bayramoğlu, 11 Mayıs 2020'den itibaren Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başladı.

Deniz Bayramoğlu'nun, Prof.Dr. Uğur Batı ile beraber kaleme aldığı Üzgün İnsandan Özgür İnsana adlı bir de kitabı bulunmaktadır.

Deniz Bayramoğlu, Show TV'de Susma programının sunucusu Ece Üner ile evlidir ve Güneş Bayramoğlu isminde bir çocukları vardır.

Editör: Haber Merkezi