Türkgün | Dünya | Arnavutluk'ta binada patlama: 1 ölü, 10 yaralı

Arnavutluk'ta binada patlama: 1 ölü, 10 yaralı

Arnavutluk'un Elbasan kentinde bir binanın 3. katında mutfak tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen patlamada 82 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Arnavutluk'un Elbasan kentinde bir binanın 3. katında mutfak tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen patlamada 82 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
KAYNAK: AA

Arnavutluk'un Elbasan kentinde meydana gelen patlama can kaybı ve yaralanmalara yol açtı. Bir binanın 3. katında mutfak tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi yaralandı. Bir kişiden ise haber alınamadığı bildirildi.

HAYATINI KAYBEDEN KİŞİNİN KİMLİĞİ AÇIKLANDI

Arnavutluk basınında yer alan haberlere göre, patlama Elbasan'da bir binanın 3. katında meydana geldi. Patlamanın mutfak tüpünden kaynaklandığı değerlendirilirken, olayda 82 yaşındaki bir kadın yaşamını yitirdi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Patlamada aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi yaralandı. Elbasan Bölge Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların tedavi altına alındığı bildirildi.

Yetkililer, patlamanın ardından ken

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...