Destan dizisi 6.bölümüyle seyircisiyle buluşurken seyirciler başarılı bir performans gösteren  Edip Tepeli'nin hayat hikayesini sorguluyor. Dizide Batuga karakterini canlandıran genç oyuncuyla araştırma yapanlar "Edip Tepeli kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?" gibi sorulara yanıt aranıyor.

İlk oyunculuk deneyimini Kurt Seyit ve Şura dizisi ile gerçekleştiren Edip Tepeli, şimdilerde Destan dizisinde rol alıyor.

Sefirin Kızı dizisinde Kavruk Ömer karakterini canlandıran Edip Tepeli, Destan dizisinde Batuga karakterine hayat veriyor.

BATUGA KİMDİR?

Gök Hanlığı'nın "eksik" tegini, eli tutmaz, ayağı koşmaz, sesi çıkmaz bir gizlenmiş kahraman.

EDİP TEPELİ KİMDİR?

Edip Tepeli, 18 Nisan 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezundur.

Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk eğitimi de alan Edip tepeli, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisi ile yaşamış; Seni Kimler Aldı, Yıldızlar Şahidim, Yaşamayanlar, Hayati ve Diğerleri ve Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı gibi yapımlarda rol almıştır.

Şimdilerde, Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinde Ömer karakterine hayat veren Edip Tepeli, 1.80 metre boyunda, 75 kilo ve Koç burcudur.

Edip Tepeli’nin rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Sefirin Kızı (Kavruk Ömer) (TV Dizisi)
2018 – Yaşamayanlar (Şişman) (TV Dizisi)
2017 – Hayati ve Diğerleri (Üzeyir) (TV Dizisi)
2017 – Yıldızlar Şahidim (Harun) (TV Dizisi)
2017 – Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı (Sinema Filmi)
2017 – Seni Kimler Aldı (Sinan) (TV Dizisi)
2014 – Kurt Seyit ve Şura (TV Dizisi)

Editör: Haber Merkezi