ATV ekranlarının tartışmasız en çok takip edilen ve her hafta reytinglerin zirvesinde yer edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. bölümle yine geleneğini bozmuyor. Günler öncesinden yeni bölüm fragmanını izleyerek  neler olacağı ile ilgili ipuçları alan EDHO hayranları, yayın saatini sabırsızlıkla bekliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. bölüm full izle ATV 21 Mayıs aramaları dizinin yayın saati yaklaştıkça yoğun bir şekilde araştırılıyor. 14 Mayıs Salı akşamı yayınlana son bölümde, Haşmet Zeki'yi elinden kaçırmış ve öllümle burun buruna gelmişti. 21 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak yeni bölümde ise, Zeki'nin planı yüzünden Çakırbeyliler'İn silahları örgüte satılıyor ve Hızır'ın devletle arası açılıyor. İlyas silahı satan kişiye ulaşıyor ancak çıkan çatışmada zor anlar yaşıyor. İşte, daha pek çokm heyecan dolu olayın yaşandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. bölüm izleme linki ve bölüm hakkında merak edilen her şey...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. bölümde neler olacak?

Hızır, Akif'i Altan'a teslim etmek yerine cezasını kendi keser. Bu arada Hızır'ın devlet ile arası açılmaktadır. Bunu bir avantaj olarak gören Zeki, Altan'ın masa ile yollarını tamamen kapamak için büyük bir plan yapar. Düşmanlarını birbirine kırdırmak için plana Tahsin'i de dahil eder. Bir oyunla Façalıların deposunda bulunan Çakırbeyli silahlarının  örgüte satılmasını sağlar. Bu haberi duyan Altan'ın Çakırbeylilere olan güveni sarsılır. Tüm bu olanların önüne geçmek için İlyas ve Behzat bir an önce Zeki'yi bulmaları gerekir. Alparslan, içerideki haini öğrenmek için silahların hangi depodan çıktığını öğrenmek zorundadır. İlyas, silahları satan kişiye ulaşır ancak, arkadaşlarının başına buyruk davranması nedeniyle çıkan çatışmada büyük bedel öder. Zeki, Çakırbeylilerin yeni düşmanını kendi safında tutarak, daha da güçlenir. Başını belaya sokmamak için olaylardan uzak kalmaya çalışan Hızır, düşmanlarının birlikteliğinden doğacak tehlikeyi farkettiğinde iş işten geçmiştir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. bölüm fragmanını izlemek için buraya tıklayın

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Herkesin intikam almak için sıraya girdiği Zeki nihayet yakalandı. Zeki'ye gereken cezayı vermek ise en çok Haşmet'in hakkıydı ancak yakalandığı gibi öldürülmemesi büyük hata oldu. Düşmanını, yüreği soğuyana kadar öldürmemeye niyet eden Haşmet, bu hatası yüzünden hem Zeki'den hem de canından olmakla karşı karşıya kaldı.Ağabeylerinin vurulmasıyla bir darbe daha alan Façalılar, yıkılmamak için büyük çaba sarf ettiler. Ünal Kaplan, bir hain olduğu artık kesinleşmiş olan Akif'in, derhal yakalanması için Altan ile görüşme yaptı. Akif de ona ve ekibine başlatılacak operasyonun farkındaydı ve kaçış planlarını başlattı. Duygularını kullanan bu adamdan hesap sormak isteyen Esra'nın korkusuz tavırları, bir ölüm kalım savaşının içine girmesine neden oldu. Esra'nın hayatıyla oyun oynadıklarını düşünen Çakırbeyliler, bu savaştan kendilerini sorumlu tuttular. Esra'yı ölüme terk edip kaçan Akif ise artık kandırabileceği tek kişinin, Serpil'in yanında soluğu aldı. Serpil, Özlem eve geldiğinde gerçek yüzünü gösteren Akif'in oyununu fark ettiğinde her şey için çok geçti. Akif için kaçış bileti olan Alparslan, kurtulması zor bir tuzağın içine doğru sürüklendi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 

 

Editör: Haber Merkezi