Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Borussia Dortmund'u konuk edecek. Vodafone Park'ta oynanacak olan maç Acun Ilıcalı'nın sahibi oladuğu Exxen'de yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen Siyah beyazlı taraftar, Exxen üyeliği ile ilgili araştırmalar hızlanıdı. Pek çok kişi, Exxen'e nasıl üye olunacağını, üyelik ücretinin ne kadar olduğunu ve nasıl izleneceğini sorgulanıyor. İşte merka edilen ayrıntılar...

SERGEN YALÇIN'DEN ACUN ILICALI'YA ÇAĞRI

Basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, Acun Ilıcalı'ya çağrı yapacak ücretli platform olan Exxen'den maçın ücretsiz olarak yayınlanmasını istedi.

Yalçın, "Exxen bence maçı tüm insanlara açabilir. Acun'dan rica etmek lazım. Açsın kanalı, bütün halk izlesin. Ben öncelik edeyim. Acun'a söyleyim, kanalı aç, herkes izlesin. TV8'den verebilir." ifadelerini kullandı.

EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR?

Exxen'e üye olmak için yapmanız gereken https://www.exxen.com/tr adresine tıklamanız gerekmektedir.

Açılan sayfada Ad Soyad, E-Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN’e yeni üyelikler için geçerlidir.

Ayrıca Google Play ve App Store mağazalarından Exxen'i indirip aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Exxen TV’yi şu anda televizyonunuza indirmeniz mümkün değil.

EXXEN AYLIK ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Exxen sitesinde üyelik açarken 7 günlük ücretsiz deneme veriliyor. Sürenin sonunda platformu kullanmaya devam etmek için “Reklam Var” ya da “Reklam Yok” seçeneklerinden birini tercih ederek ücretli üyeliğe geçmeniz gerekiyor.

Reklamlı paket 9.99 TL, reklamsız paket ise 19.99 TL. İlk seçenekte tüm Exxen içeriklerine erişim bulunuyor ancak normal TV kanallarındaki gibi reklamlı bir deneyim sunuluyor. Ayrıca ‘indirme’ erişiminiz bulunmuyor. İkinci seçenek ise reklamsız bir deneyim ‘indirme’ seçeneği bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi