Ata Demirer'in en eğlenceli yapımlarından biri olan Eyvah Eyvah filminin üçüncüsü olan Eyvah Eyvah 3, beyaz perdeden sonra şimdi de televizyon izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Son dönemin beğenilen komedi filmleri arasında yer alan Eyvah Eyvah 3 filminin oyuncuları ve konusu merak ediliyor. 

EYVAH EYVAH 3 FİLMİ KONUSU NEDİR?

Eyvah Eyvah 3 filmi konusu şöyle: Büyük aşkı Müjgan'la evlenen Geyiklili klarnetçi Hüseyin Badem için hayat zorlaşmıştır. Ailesine bakabilmek için her fırsatı değerlendirmekte, hatta geceleri yörenin izbe pavyonlarında bile klarnetini çalmaktadır. Can dostu, ablası Firuzan ise hayatına İstanbul'da devam etmektedir ve gün geçtikçe daha meşhur olmaktadır. Hüseyin için Firuzan artık televizyonda seyredebildiği ve özlediği eski tatlı hatıradır sanki... Ama ayrı şehirlerde ayrı hikâyeler yaşayan bu insanların ortak bir yönü vardır. Bunu kendileri bilmeseler de feleğin çemberinden geçmek üzerelerdir.

EYVAH EYVAH 3 NE ZAMAN  VE NEREDE ÇEKİLDİ?

2013 yılında çekilen 2014 yılında vizyona giren Eyvah Eyvah 3 fimi Çanakkale'nin Geyikli beldesi ile Bozcaada'da çekilmiştir.

EYVAH EYVAH 3 FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Eyvah Eyvah 3 fiminin oyuncu kadrosuna bakıldığında şu isimler yer alıyor:

Ata Demirer – Hüseyin Badem
Demet Akbağ – Firuzan
Özge Borak – Müjgan
Serra Yılmaz – Mercedes
Salih Kalyon – Halil
Tarık Ünlüoğlu – Edremit
Ayşe Nil Şamlıoğlu – Necla
Teoman Kumbaracıbaşı – İspanyol
Beyti Engin – Kasap
Cengiz Bozkurt
Şener Kökkaya
Tanju Tuncel
Meray Ülgen
Caner Alkaya
Şehsuvar Aktaş
Hazım Körmükçü

Editör: Haber Merkezi