Türkgün | Galeriler | 3. Sayfa | Aydın-Denizli Otoyolu'ndaki otobüs faciasında skandal! Ölen şoförün 36 trafik cezası çıktı

Aydın-Denizli Otoyolu'ndaki otobüs faciasında skandal! Ölen şoförün 36 trafik cezası çıktı

Aydın-Denizli Otoyolu'nda 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 33 kişinin yaralandığı otobüs yangınına ilişkin soruşturmada, hayatını kaybeden otobüs şoförünün geçmişte 36 kez trafik cezası aldığı belirlendi. Faciada eşi ve bebeğini kaybeden yaralı annenin diğer çocuğunu kurtarmak için verdiği mücadele ise yürek burktu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 33 kişinin yaralandığı otobüs yangınına ilişkin soruşturmada, hayatını kaybeden otobüs şoförünün geçmişte 36 kez trafik cezası aldığı belirlendi. Faciada eşi ve bebeğini kaybeden yaralı annenin diğer çocuğunu kurtarmak için verdiği mücadele ise yürek burktu.

KAYNAK: İHA
Aydın-Denizli Otoyolu'ndaki otobüs faciasında skandal! 1

Aydın-Denizli Otoyolu'nun Sarayköy ilçesi yakınlarında 31 Mayıs gecesi meydana gelen kazaya ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin yaralandığı olayla ilgili adli ve idari incelemeler sürüyor.

1 / 7
Aydın-Denizli Otoyolu'ndaki otobüs faciasında skandal! 2

Şoförün Trafik Sicili Dikkat Çekti

Soruşturma kapsamında yapılan incelemelerde, kazada yaşamını yitiren otobüs sürücüsü Mustafa Fevzi Merdun'un geçmiş yıllara ait trafik kayıtları mercek altına alındı. 

2 / 7
Aydın-Denizli Otoyolu'ndaki otobüs faciasında skandal! 3

Yapılan değerlendirmelerde Merdun'un bir kez alkollü araç kullanmaktan işlem gördüğü, ayrıca hız ihlali, hatalı şerit değiştirme ve çalışma süresi ihlalleri gibi çeşitli gerekçelerle toplam 36 trafik cezası aldığı tespit edildi.

3 / 7
Aydın-Denizli Otoyolu'ndaki otobüs faciasında skandal! 4

Acılı Annenin Mücadelesi Yürekleri Dağladı

Faciada yaşanan insan hikâyeleri de ortaya çıkmaya devam ediyor. Kazada eşi Civan Şen ile 9 aylık bebeği Eyüp Miraç Şen'i kaybeden Sevda Şen'in, alevlerin otobüsü sarması sırasında diğer oğlunu kurtarmak için büyük bir mücadele verdiği öğrenildi.

4 / 7
Aydın-Denizli Otoyolu'ndaki otobüs faciasında skandal! 5

İddiaya göre Sevda Şen, yangının büyümesiyle birlikte çocuğunu kurtarmak amacıyla otobüsün camını kırarak dışarı çıkmasını sağladı. 

5 / 7
Aydın-Denizli Otoyolu'ndaki otobüs faciasında skandal! 6

Çocuğunun zarar görmesinden endişe eden anne, ardından kendisi de camdan atlayarak oğlunun yanına ulaştı.

6 / 7
Aydın-Denizli Otoyolu'ndaki otobüs faciasında skandal! 7

Otobüs Enkazı Yediemin Deposuna Çekildi

Kazada kullanılamaz hale gelen otobüs, olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından yediemin deposuna götürüldü. Kazaya ilişkin Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

7 / 7
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...