Türkgün | Galeriler | 3. Sayfa | Yalova’da görev yapan kayıp öğretmen İznik Gölü’nde ölü bulundu

Yalova’da görev yapan kayıp öğretmen İznik Gölü’nde ölü bulundu

Sabah saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamayan İlhan Algınkaplan’ın cansız bedenine dalgıç polisler ulaştı.

Sabah saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamayan İlhan Algınkaplan’ın cansız bedenine dalgıç polisler ulaştı.

KAYNAK: DHA

42 yaşındaki öğretmenin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yalova’da görev yapan kayıp öğretmen İznik Gölü’nde ölü bulundu 1

HABER ALAMAYINCA EVİNE GİTTİ

Olay, akşam saatlerinde Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Gölyaka Mahallesi’nde meydana geldi.

Yalova’da öğretmenlik yapan ve yalnız yaşayan İlhan Algınkaplan’dan haber alamayan babası Sadettin Algınkaplan, oğlunun evine gitti. Algınkaplan’ı evde bulamayan baba, polis olan diğer oğluyla iletişime geçti.

1 / 5
Yalova’da görev yapan kayıp öğretmen İznik Gölü’nde ölü bulundu 2

TELEFONU GÖL KIYISINDAN SİNYAL VERDİ

Yapılan teknik araştırmada İlhan Algınkaplan’ın cep telefonunun İznik Gölü’nün Gölyaka sahilinden sinyal verdiği tespit edildi.

Bölgeye giden Sadettin Algınkaplan, oğlunun otomobilini göl kenarında park halinde buldu.

 

2 / 5
Yalova’da görev yapan kayıp öğretmen İznik Gölü’nde ölü bulundu 3

OTOMOBİLİ SAHİLDE BULUNDU

Baba Algınkaplan’ın ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve deniz polisi ekipleri sevk edildi.

Ekipler göl çevresinde ve suda arama çalışması başlattı. Kıyıda öğretmene ait olduğu değerlendirilen kişisel eşyalar ile terlikler bulundu.

3 / 5
Yalova’da görev yapan kayıp öğretmen İznik Gölü’nde ölü bulundu 4

DALGIÇLAR CANSIZ BEDENE ULAŞTI

Dalgıç polislerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda İlhan Algınkaplan’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Sudan çıkarılan öğretmenin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

4 / 5
Yalova’da görev yapan kayıp öğretmen İznik Gölü’nde ölü bulundu 5

“YALNIZ MI GELDİ, BİLMİYORUZ”

Arama çalışmalarını takip eden baba Sadettin Algınkaplan, oğlundan saat 11.00’den itibaren haber alamadıklarını söyledi.

Otomobili sahilde gördüklerini belirten Algınkaplan, “Az ileride eşyalarını buldular. Gölün kenarında terliklerini gösterdiler. Oradan göle girmiş, görünen o. Ama yalnız mı geldi, başkası mı vardı yanında, bilmiyoruz” dedi.

5 / 5
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...