Türkgün | Galeriler | Gündem | Günlerdir sürüklenen lüks araç yüklü dev gemi battı

Günlerdir sürüklenen lüks araç yüklü dev gemi battı

Günlerdir sürüklenen lüks araç yüklü dev gemi battı 1
Portekiz Donanmasından ve MOL Ship Management adlı Singapur'daki armatör şirketten yapılan açıklamada, Felicity Ace adlı 200 metre uzunluğundaki geminin Portekiz'e bağlı Azorlar Adası'nın 402 kilometre açığında battığı duyuruldu.
1 / 4
Günlerdir sürüklenen lüks araç yüklü dev gemi battı 2
Verilen bilgilerde, bir kurtarma ekibinin gemideki yangını söndürdüğü, Portekiz Donanmasının da olası bir yakıt sızıntısına karşı önlem aldığı ifade edildi.
2 / 4
Günlerdir sürüklenen lüks araç yüklü dev gemi battı 3
Almanya'nın Emden Limanı'ndan hareket eden ve ABD'nin Daisville Limanı'na doğru yol alan, çoğunluğu Porsche olmak üzere çok sayıda lüks marka aracı taşıyan gemide 16 Şubat'ta yangın çıkmış ve içindeki 22 kişilik mürettebat Portekiz Hava Kuvvetlerine bağlı bir helikopterle kurtarılmıştı.
3 / 4
Günlerdir sürüklenen lüks araç yüklü dev gemi battı 4
Geminin 4 bin araç alma kapasitesine sahip olduğu belirtilirken Porsche Cars North America firması, bu olaydan etkilenen tüm araçları değiştirmek için yeni üretime başladıklarını açıkladı.
4 / 4
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...