Bursa’nın Osmangazi ilçesinde gece saatlerinde anayolda ters yönde ilerleyen otomobil polis ekipleri tarafından durduruldu. Sürücü Büşra A. ile yanındaki erkek arkadaşı ekiplere direnirken, yaşanan olay sırasında panik dolu anlar yaşandı.
Ters yola giren sürücü polislere direndi
Olay, gece saatlerinde Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Anayolda ters yönde ilerleyen otomobil, polis ekipleri tarafından durduruldu. Sürücü Büşra A. ile yanındaki erkek arkadaşı, ekiplerin müdahalesiyle karşılaştı.
Bayılma numarası yaptı, gazetecilere tükürdü
Büşra A., kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Sanatçıya böyle şeyler yakışıyor mu?" sorusu üzerine kameraya tükürürken bir yandan da polis ekiplerine tepki gösterdi.
Ekiplerin kontrol altına almaya çalıştığı kadın, bir ara bayılma numarası yaparak yere yattı.
Kısa süre sonra yeniden ayağa kalkan kadın, polis aracına saldırdı. Ekiplerin müdahalesi sırasında ellerinden kurtulan Büşra A., bir anda anayola doğru koşmaya başladı.
Araçların altında kalmaktan son anda kurtuldu
Anayola fırlayan kadın, seyir halindeki araçların arasında kalmak üzereyken polis ekipleri peşinden koştu.
Araçların çarpmasına ramak kala polisler kadını son anda yakalayarak yolun dışına çıkardı.
Öte yandan Büşra A., olay sırasında sanatçı olduğunu iddia etti. Yaşananlar ise çevrede bulunanların ve gazetecilerin kameralarına saniye saniye yansıdı.