Kadın Futbol Süper Ligi’nin son şampiyonu ABB FOMGET Spor Kulübü’nde Başkan Yalçın Demirkol, görevinden istifa etti.
Demirkol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada başkanlık görevini büyük bir onurla yürüttüğünü belirtti. Sadece kadın futbolunda değil, halk oyunları, bocce, bowling, dart ve boks gibi farklı branşlarda da önemli başarılar kazandıklarını vurguladı.
Demirkol açıklamasında, “Cumhuriyetimizin 100. yılında gelen şampiyonluklarımız bu yolculuğu daha da anlamlı kıldı. Bu başarılarla sadece sahada değil, kültürde, sporda, ringlerde ve parkurlarda da Cumhuriyetimizin değerlerini temsil etmenin gururunu yaşadık.” ifadelerini kullandı.
Başkan Mansur Yavaş’a teşekkür eden Demirkol, “Onun vizyonu ve desteği olmadan bu başarıların hiçbiri mümkün olmazdı.” dedi.
Demirkol, ABB FOMGET’ten ayrılmasına rağmen kulübün ve kadın futbolunun en büyük destekçilerinden biri olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.