Türkgün | Futbol | Alanyaspor’da Joao Pereira’dan galibiyet yorumu: “Bugün iyi bir iş çıkardık”

Alanyaspor’da Joao Pereira’dan galibiyet yorumu: “Bugün iyi bir iş çıkardık”

Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Konyaspor’u 2-1 mağlup eden Alanyaspor’da Teknik Direktör Joao Pereira, galibiyetin önemli olduğunu vurguladı. Pereira, takımının daha fazla golü hak ettiğini ve ortaya konan performanstan memnun olduğunu ifade etti.

Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Konyaspor’u 2-1 mağlup eden Alanyaspor’da Teknik Direktör Joao Pereira, galibiyetin önemli olduğunu vurguladı. Pereira, takımının daha fazla golü hak ettiğini ve ortaya konan performanstan memnun olduğunu ifade etti.

MUHABİR: Ali Öncü

Süper Lig’in 22. haftasında Alanyaspor, sahasında Konyaspor’u 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Joao Pereira, alınan 3 puanın önemine dikkat çekti.

“Çok ihtiyacımız olan bir 3 puandı”

Karşılaşmayı değerlendiren Pereira, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim için önemli bir galibiyet oldu. Çok ihtiyacımız olan bir 3 puandı. Maç iyi başladık. Pozisyonlara girdik. Maçın hakimiyeti bizim elimizdeydi. Golü de attık. Daha fazla da şans yakaladık. İkinci golü atmak için ikinci devrede oyunculara bir şeyler söyledim. 'Maç 0-0’mış gibi, kazanmamız gerekiyormuş gibi oynayın' dedim. Bunu yaptık. Gol yemedik, golü bulduk. Konya ilk başta maça 3’lü oyun kurarak başlamıştı. İkinci yarıda 4’lü oyun kurdular. Buna adapte olmamız gerekti. İkinci golü bulduktan hemen sonra golü yedik ve 2-1 oldu. Ondan sonra geçişler bulduk. Gol atabileceğiz pozisyonlar bulduk. Daha fazla gol atmayı hak ettik.Ama galibiyetten dolayı mutluyum. Kaleye çok fazla şut çektik. Daha net pozisyona girdik. Gol beklentimiz daha fazlaydı. Bugün hak ettiğimizi düşünüyorum. Bugün iyi bir iş çıkardık"

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...