Türkgün | Futbol | Beşiktaş, Lausanne rövanşı için hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Lausanne rövanşı için hazırlıklarını sürdürdü

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında 28 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lausanne ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürdü.

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında 28 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lausanne ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürdü.

MUHABİR: Ali Öncü

UEFA Konferans Ligi play-off turunda sahne alacak olan Beşiktaş, rövanş mücadelesi öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Siyah-beyazlılar, 28 Ağustos Perşembe günü sahasında ağırlayacağı Lausanne karşılaşması için idmanlarını sürdürdü.

Nevzat Demir’de Yoğun Tempo

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Çalışma, ısınma koşuları ile başlarken, ardından 5’e 2 top kapma antrenmanı yapıldı.

Rövanş Öncesi Taktik Provası

Hazırlıkların son bölümünde ise taktiksel çalışmalar üzerinde duruldu. Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetimindeki Beşiktaş, rövanş karşılaşmasında avantajlı bir skor peşinde olacak.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...