Beşiktaş'ın 2026 yılı ikinci olağan divan kurulu toplantısında kulübün güncel mali tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, siyah-beyazlı kulübün 28 Şubat 2026 itibarıyla net borcunun 26 milyar 263 milyon 695 bin 438 lira olduğu açıklandı.
Mali verilerin açıklanmasının ardından Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı kürsüye çıkarak hem kulübün mevcut durumu hem de yeni sezon planlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İşte Serdal Adalı'nın açıklamaları:
Karşınızda 1.5 yılını doldurmuş bir yönetim kurulu olarak duruyoruz. Göreve geldiğimiz günlerde camiamıza 1.5 yıl gibi bir hazırlık devresi geçireceğimizi söylemiştik. Bugün görevi devraldığımız noktanın çok daha ötesinde sportif başarı için mücadele edecek Beşiktaş'ın temellerini atmış durumdayız.
2026-2027 sezonuna yepyeni bir futbol yapılanmasıyla başladık. Beşiktaşlılar'ın gönlünde özel bir yeri olan Önder Özen hocamızı futbol direktörlüğü görevine getirdik. Teknik direktörlük görevine ise İtalyan futbolunun yükselişteki teknik adamı Vincenzo Italiano'yu getirdik. İki kıymetli futbol adamının Beşiktaş'ta önemli işler yapacağına yürekten inanıyorum. Bizler de yönetim kurulu olarak takımımıza güç katacak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadroyu tamamladığımızda hepimizin özlediği Beşiktaş'ı izleteceğimizden hiç şüphemiz yok.