Türkgün | Futbol | Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü

Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 5. haftasında 15 Eylül Pazartesi günü sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 5. haftasında 15 Eylül Pazartesi günü sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

MUHABİR: Ali Öncü

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maç öncesi hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Yeşil-mavili ekip, günün ilk antrenmanını teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptı. Çalışmada oyuncular, salonda dayanıklılık ve denge testlerinden geçti, ardından sahada hız testleri uygulandı.

Akşamki idmanda futbolcular, iki grup halinde pas çalışmaları yaptı. Daha sonra dört takımlı turnuva maçları oynandı ve antrenman taktik çalışmaları ile tamamlandı.

Antrenmana, milli takım kamplarında bulunan futbolcular katılmadı.

Karadeniz ekibi, hazırlıklarına yarın yapılacak idmanla devam edecek.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...