Fenerbahçe'nin yaz transfer dönemindeki en büyük hedeflerinden biri olan Mason Greenwood transferinde önemli bir gelişme yaşandı.
Sarı-lacivertlilerin, İngiliz yıldızın transferini tamamlamak için son aşamaya geldiği ve futbolcunun kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesinin beklendiği iddia edildi.
Yöneticiler Marsilya'ya gitti
A Spor'un haberine göre, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer ile Futbol Direktörü Oğuz Çetin, transfer görüşmelerini sonuçlandırmak amacıyla Marsilya'ya gitti.
Haberde, 23 yaşındaki futbolcunun 24 saat içinde İstanbul'da olmasının beklendiği ifade edildi.
Bonservis ve maaş detayı
Gazeteci Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığı bilgilere göre ise Fenerbahçe, transfer için Marsilya'ya 39,5 milyon euro bonservis ödeyecek.
Anlaşmada ayrıca 5 milyon euro şampiyonluk bonusu bulunduğu öne sürülürken, İngiliz futbolcunun yıllık maaşının ise 10 milyon euro olacağı iddia edildi.
Resmi açıklama bekleniyor
Taraflardan transferle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, görüşmelerin olumlu ilerlediği ve anlaşmanın kısa süre içerisinde tamamlanmasının beklendiği ifade ediliyor. Transferin resmiyet kazanması halinde Mason Greenwood, Fenerbahçe tarihinin en maliyetli transferlerinden biri olacak.