Türkgün | Futbol | Samsunspor'da Thomas Reis’ten Antalyaspor maçı sonrası sert sözler: “Hayal kırıklığı yaşıyorum”

Samsunspor'da Thomas Reis’ten Antalyaspor maçı sonrası sert sözler: “Hayal kırıklığı yaşıyorum”

Süper Lig’in 22. haftasında Antalyaspor’a 3-1 mağlup olan Samsunspor’da Teknik Direktör Thomas Reis, yedikleri basit goller nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Alman teknik adam, takımın sahada birlik görüntüsünden uzak olduğunu vurguladı.

Süper Lig’in 22. haftasında Antalyaspor’a 3-1 mağlup olan Samsunspor’da Teknik Direktör Thomas Reis, yedikleri basit goller nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Alman teknik adam, takımın sahada birlik görüntüsünden uzak olduğunu vurguladı.

KAYNAK: İHA

Süper Lig’in 22. haftasında Samsunspor, deplasmanda Antalyaspor’a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis açıklamalarda bulundu.

“Yediğimiz goller çok basitti”

Maça iyi ve cesur bir oyun ortaya koymak için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını belirten Reis, şu ifadeleri kullandı:

"Rahat bir şekilde rakibimizin oynamasına izin verdik. İkinci yarıda da istediklerimizi gerçekleştiremedik. Bazı değişilikler de yaptık. Yediğimiz gollere baktığımızda çok basit goller yedik. Hayal kırıklığı yaşıyorum diyebilirim. Bugün takım olmaktan uzak bir performans gösterdik. Tekrardan geri dönmemiz gerekiyor. Perşembe günü (UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turunda Shkendija maçı) önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu performansı sergileyecek olursak perşembe günü oynayacağımız karşılaşmada istediğimiz sonucu alamayız."

“Bu şekilde oynayacaksak topu rakibe verelim daha iyi”

Topa sahip olma oranına da dikkat çeken Alman teknik adam, şu değerlendirmede bulundu:

"Bu şekilde oynayacaksak topu rakibe verelim daha iyi."

Reis, Antalyaspor’un sahada kazanmak isteyen tek takım görüntüsü verdiğini belirterek, Samsunspor’un agresif oyun karakterine yeniden dönmesi gerektiğini vurguladı.

Kaleci tercihi önceden planlandı

Kaleci tercihiyle ilgili gelen soruya da yanıt veren Reis, kararın önceden alındığını belirterek şunları söyledi:

"Kaleci pozisyonunu, özel bir pozisyon olarak düşünüyorum. İrfan da iyi, tecrübeli bir kaleci. İrfan'ın bu karşılaşmada oynayacağını daha önce söylemiştim. Antalyaspor karşılaşmasında oynamayı hak ediyor. İki iyi kaleciye sahip olduğum için mutluyum. Bu kararın Trabzonspor yenilgisiyle bir alakası yok, önceden alınmış bir karardı."

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...