Türkgün | Futbol | Sivasspor, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Sivasspor, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

1. Lig’in 4. haftasında Pendikspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

1. Lig’in 4. haftasında Pendikspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

MUHABİR: Ali Öncü

Sivasspor, 1. Lig'in 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü.

Sivasspor, 1. Lig'in 4. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra atletik koşu ve topa sahip olma çalışmaları yapan Yiğidolar, antrenmanın son bölümünde taktiksel çalışmalar üzerinde durdu.

Kırmızı-beyazlı ekip, hazırlıklarını yarın yapacağı son idmanla tamamlayacak ve İstanbul’a hareket ederek kampa girecek.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...