Trabzonspor’un transfer görüşmelerinde anlaşmaya vardığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabinho, resmi sözleşme için Trabzon’a geldi. 32 yaşındaki futbolcu, saat 11.40 sıralarında kente iniş yaptı.
Taraftara ilk mesajını uçaktan gönderdi
Trabzon’a gelişinin ardından taraftarlara seslenen Fabinho, kendisini tanıdık bir yüzün beklediğini belirterek, “Trabzon’da beni tanıdık bir yüz bekliyor. Ve ben yoldayım. Bize her yer Trabzon.” ifadelerini kullandı.

Sağlık kontrolünün ardından imza atacak
Brezilyalı futbolcunun sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Trabzonspor ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Geçen sezon 44 maçta forma giydi
Kariyerinde son olarak Al-Ittihad'da görev yapan Fabinho, 2025-2026 sezonunda 44 karşılaşmada sahaya çıktı. Tecrübeli orta saha, bu maçlarda 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Fabinho ayrıca 2026 FIFA Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı ile 3 maçta forma giydi.

Kariyerinde önemli kulüpler var
Fabinho daha önce Fluminense, Real Madrid, Monaco ve Liverpool gibi Avrupa futbolunun önemli kulüplerinde forma giydi.