AFAD, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 03.21 civarı 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 10.83 km olarak ölçüldü.
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 10 Ağustos ve 27 Ekim’de meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki iki büyük depremin ardından bölgede başlayan deprem fırtınası etkisini sürdürüyor. Artçı sarsıntılar azalmış olsa da bölgede yer yer hissedilen küçük depremler devam ediyor.

Uzmanlar, iki büyük depremin ardından yaşanan sarsıntıların normal bir süreç olduğunu belirterek artçıların bir süre daha sürebileceği uyarısında bulunuyor. AFAD verilerine göre bölgedeki hareketlilik tamamen sona ermiş değil ancak artçıların şiddeti ve sıklığı önceki günlere oranla düşüş gösteriyor.