Türkgün | Gündem | Batman'da spor salonu yangınında acı bilanço: Ölü sayısı 3'e çıktı

Batman'da spor salonu yangınında acı bilanço: Ölü sayısı 3'e çıktı

Batman'da özel bir spor salonunda çıkan yangın can kaybını artırdı. Dumandan etkilenen 12 kişiden 2'sinin ardından ağır yaralanan 27 yaşındaki Gülsüm Öztekin Tunç'un da hayatını kaybetmesiyle yangındaki ölü sayısı 3'e yükseldi.

Batman'da özel bir spor salonunda çıkan yangın can kaybını artırdı. Dumandan etkilenen 12 kişiden 2'sinin ardından ağır yaralanan 27 yaşındaki Gülsüm Öztekin Tunç'un da hayatını kaybetmesiyle yangındaki ölü sayısı 3'e yükseldi.

KAYNAK: AA

Batman'da özel bir spor salonunda çıkan yangında iki kişinin ardından ağır yaralanan bir kişi daha hayatını kaybetti. Yangında yaşamını yitirenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Ağır yaralı genç kadın hayatını kaybetti

Gültepe Mahallesi'nde bulunan özel bir spor salonunda dün çıkan yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında dumandan etkilenen 12 kişiden Şanziment Sarıoğlu (44) ve Emine Yağri (42), kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmişti.

Yangında ağır yaralanan 27 yaşındaki Gülsüm Öztekin Tunç'un da Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirmesiyle can kaybı 3'e yükseldi.

9 kişi taburcu edildi

Yangında dumandan etkilenen 12 kişiden 9'u hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Ağır yaralı olarak tedavi gören Tunç ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca yangının çıkış nedeninin belirlenmesine yönelik soruşturma devam ediyor.

Bakan Şimşek'in yeğeni de hayatını kaybetti

Yangında yaşamını yitiren Emine Yağri'nin evli ve 5 çocuk annesi olduğu, aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yeğeni olduğu öğrenildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da yangının araştırılması amacıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından müfettiş görevlendirildiğini açıklamıştı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...