Türkgün | Gündem | Diyarbakır’da ATM ve 3 iş yerine mermi yağdırdı! Zanlı cezaevine gönderildi

Diyarbakır’da ATM ve 3 iş yerine mermi yağdırdı! Zanlı cezaevine gönderildi

Diyarbakır'da 3 iş yeri ve bir banka ATM'sine düzenlenen silahlı saldırıların ardından gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır'da 3 iş yeri ve bir banka ATM'sine düzenlenen silahlı saldırıların ardından gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: AA

Diyarbakır'da 3 iş yeri ile ATM'ye yönelik silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, merkez Yenişehir ilçesinde bulunan bir bankaya ait ATM ile 3 iş yerine yönelik kurşunlama olayının faillerinin yakalanması için yürütülen çalışma kapsamında 3 şüpheli suçta kullanılan tabanca ile yakalandı.

1 kişi tutuklandı 2 kişi serbest

Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 18 yaşından küçük M.A. tutuklandı, S.B.O. ve B.A. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...