Türkgün | Gündem | Gaziantep'te engelli genç kız 4 kişi tarafından cinsel istismara uğradı!

Gaziantep'te engelli genç kız 4 kişi tarafından cinsel istismara uğradı!

Gaziantep'te işitme ve konuşma engelli genç kız 4 kişi tarafından bir araca bindirilerek götürüldüğü yerde cinsel istismara uğradı. Kızın durumu ailesine anlatması üzerine hareke geçen emniyet güçleri şüphelileri gözaltına aldı.

Gaziantep'te işitme ve konuşma engelli genç kız 4 kişi tarafından bir araca bindirilerek götürüldüğü yerde cinsel istismara uğradı. Kızın durumu ailesine anlatması üzerine hareke geçen emniyet güçleri şüphelileri gözaltına aldı.

KAYNAK: İHA

Gaziantep'te işitme ve konuşma engelli genç kızın, 4 şahsın cinsel istismarına uğradığı iddia edildi. Olay sonrası 4 şüpheli gözaltına alınırken genç kızın yakınları ve vatandaşlar karakolun önünde toplanarak yaşananlara tepki gösterdi.

GENÇ KIZI ARACA BİNDİREREK GÖTÜRDÜLER

Şahinbey ilçesi Cengiz Topel Mahallesi'nde meydana gelen olayda, işitme ve konuşma engelli S.P.'nin (24) aracına bindiği bir şahıs tarafından bilinmeyen bir adrese götürüldü. Genç kıza, götürüldüğü adreste boyacı, tesisatçı, berber ve berber kalfası olduğu iddia edilen M.T. (28), S.B. (26), M.E. (24) ve F.R. (18) isimli şahıslar tarafından cinsel istismarda bulunulduğu öne sürüldü. Daha sonra serbest bırakılan genç kız, yaşananları ailesine anlattı.

4 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI 

İhbar üzerine çalışma yapan polis ekipleri olaya karıştığı öne sürülen 4 şahsı gözaltına aldı. Şüpheli şahıslar emniyete götürülürken bu sırada karakol önünde toplanan genç kızın ailesi ile yüzlerce vatandaş yaşananlara tepki gösterdi. Vatandaşlar, şüphelilerin en ağır cezayı almasını istedi. Genç kızın istismara uğrayıp uğramadığı iddiasının ise yapılacak sağlık kontrollerinin ardından netleşeceği belirtildi. Konu ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...