Türkgün | Gündem | İçişleri Bakanlığı: Malul gazilerimiz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip

İçişleri Bakanlığı: Malul gazilerimiz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip

İçişleri Bakanlığı, 26-30 Ağustos Malul Gaziler Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımlayarak, vatan uğruna fedakârlık gösteren malul gazileri saygı, minnet ve şükranla andı.

İçişleri Bakanlığı, 26-30 Ağustos Malul Gaziler Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımlayarak, vatan uğruna fedakârlık gösteren malul gazileri saygı, minnet ve şükranla andı.

KAYNAK: AA

İçişleri Bakanlığı, 26-30 Ağustos Malul Gaziler Haftası dolayısıyla X hesabından anlamlı bir mesaj paylaştı. Bakanlık, malul gazilerin vatan sevgisinin ve fedakârlığın en kıymetli temsilcileri olduğunu belirterek kahraman gazilere saygı, minnet ve şükranlarını sundu.

İçişleri Bakanlığı'ndan "casusluk" soruşturması

"Milletimizin gönlünde daima müstesna bir yere sahip olacaklar"

İçişleri Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Yarınlarımızı güvenle inşa edebilmemiz ve çocuklarımıza güçlü bir gelecek bırakabilmemiz için canlarını ortaya koyan malul gazilerimiz, vatan sevgisinin ve fedakârlığın en kıymetli temsilcileridir ve milletimizin gönlünde daima müstesna bir yere sahip olacaktır. 26-30 Ağustos Malul Gaziler Haftası'nda kahraman gazilerimize saygı, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...